МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Всички Ваши оферти, новини, събития - директно в джоба на клиентите Ви!


Какво получавате?
МАРКЕТИНГ И РЕКЛАМА


Мобилното приложение, което ще Ви направим, е чудесен маркетингов инструмент, с помощта на който всеки потенциален и реален клиент ще получава директно в телефона си всяка Ваша оферта, новина за нов продукт или събитие, при това с нотификация. Навсякъде, по всяко време!ПРОДАЖБИ / РЕЗЕРВАЦИИ


Вашето мобилно приложение бързо ще увеличи Вашите продажби / резервации, тъй като всеки ще може директно да направи покупка / резервация.


СПОДЕЛЯНЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ


Вашите оферти, новини и събития ще се разпространяват бързо, защото ще могат да бъдат споделяни във всички социални мрежи или изпращани по имейл.


БЪРЗ ДОСТЪП ДО ИНФОРМАЦИЯ


Вашите клиенти ще получават моментално всичко ново, което публикувате в сайта или на Фейсбук страницата си, без да полагат усилие да ги търсят всеки път, когато имат нужда от Вашите услуги.ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯДа! Ще се възползвате и от функцията за лични съобщения с всеки Ваш реален или потенциален клиент!


УВЕЛИЧАВАНЕ НА ТРАФИКА КЪМ САЙТА ВИ


Вашето мобилно приложение ще увеличи чувствително трафика в сайта Ви, защото, ако желаете, всяка нова публикация, ще се отваря директно в него.ПЪЛНА ПОДДРЪЖКА


Можем да поддържаме изцяло Вашето приложение с новите Ви оферти, новини и предложения, но можете и Вие сами да го правите чрез административния панел, който ще Ви предоставим.

ПЪЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ФИРМАТА И ДИРЕКТЕН КОНТАКТ


Ще получите пълно представяне на фирмата, с всички нейни категории, продукти или услуги, както и локация с Google maps, сайт и директен телефон.ПОВЕЧЕ ОТ ДОБРА ЦЕНА!


Цената е 508 лв. с ДДС.

Приложения за Google Play.

Срок за изработка - 10 дни!

Наши клиенти: